MENU

Om flexicu - fremtidens vikarbureau

Flexicu er en platform, hvor firmaer kan udleje deres medarbejdere i lavsæsoner, så de ikke behøver at fyre dem. Firmaer behøver derfor ikke længere at bruge traditionelle vikarer

Gør dine ledige medarbejdere tilgængelig for de virksomheder, der har brug for arbejdskraft lige nu. Du får fjernet dine lønomkostninger, og dine medarbejdere behøver ikke frygte fyring. 

Lejerne får adgang til trænede medarbejdere, som har fast tilknytning til arbejdsmarkedet. Sammen slipper alle parter for hyringer og fyringer, vikarbureauer og nedslidning af gode medarbejdere.

"Hele verden bliver digital. Det er med at komme med i opløbet, så man ikke bliver tabt bag vognen. Alting kan deles og vil blive delt. Lad os deles om arbejdet".

Book en kvalificeret vikar nu!
Vil du vide mere eller booke en vikar så ring eller skriv til os nu. Vi sidder klar.
Kontakt os
71 74 77 97
Nyheder
15 okt 2018
Vikarbureauer – sikke en vækst i vikarer!
Vi har i flexicu kigget lidt nærmere på vikarbranchen, brug af vikarer og tallene bag. Læs med her og find ud af om brugen af vikarbureauer og vikarer er højere end før finanskrisen
17 maj 2018
Er flexicu fremtidens vikarbureau?
Vi bliver ofte spurgt, hvorvidt vi anser os selv for værende et vikarbureau. Selv om vi har visse ligheder med et vikarbureau, kan vi dog på ingen måde sammenlignes med et traditionelt vikarbureau. Til gengæld mener vi, at det er mere nærliggende at kalde os fremtidens vikarbureau. Læs videre og find ud af hvorfor.
17 maj 2018
Øget fleksibilitet hos selvstændige
Nyt firma skaber øget fleksibilitet hos selvstændige i Smørum, Ballerup og omegn
Flexicu - fremtidens vikarbureau
Flexicu er den nye udfordrer til vikarbureauer forstået på den måde, at vi vil gøre alle virksomheder til et vikarbureau og alle medarbejdere til en vikar. Det lyder måske slemt, men det er det faktisk ikke. Læs mere om idéen i en af vores mange artikler om vikarbranchen og vikarbureauer, eller kontakt os på telefon eller email.