MENU
04 mar 2018

Lej en håndværker!

Lej en håndværker gennem flexicu og se vores how-to-videoer på hjemmesiden

 

Lej en håndværker gennem flexicu 

Står du og mangler en håndværker i marts så overvej flexicu. Vi har i 2018 fået en række nye håndværker firmaer tilknyttet, og dette øger mulighederne for ressource- og kompetenceoptimering for alle tilknyttede håndværker firmaer. Jo flere vi er, jo større mulighed er der for at dele på tværs. 

I Jylland har vi indtil videre 2 typer af ledige håndværkere i marts. I Midt- og Østjylland har vi 4 tømrere til rådighed, og derudover har vi en række elektrikere, der kan lejes i det meste af Jylland. 

På Sjælland har vi ligeledes 2 typer af ledige håndværkere i marts. Her er der også et par tømrere og derudover en murer du kan leje.

Hvis din virksomhed har brug for en af ovennævnte typer af håndværkere så kontakt os, og lad os i fællesskab optimere brugen af de ressourcer vi har til rådighed samt hjælpe hinanden med at kompetenceudvikle på tværs.  

Hvis du ikke selv har brug for en af ovennævnte håndværkere, men kender et håndværkerfirma, der måske kunne have glæde af lidt ekstra arbejdskraft, så kontakt dem meget gerne og fortæl dem om os.

Husk derudover, at du altid kan se på vores hjemmeside, hvilken type af arbejdskraft vi har til rådighed lige nu. Det er ikke kun håndværkere du kan leje gennem os. Få et overblik her over, hvilken type af medarbejdere du kan leje.

 

How-to-videoer nu på vores hjemmeside

Vi har nu fået samlet alle vores how-to-videoer på vores hjemmeside så de er let tilgængelige. Videoerne giver en enkel gennemgang af vores flexicu platform og varer kun 30 sekunder. De er kategoriseret på en måde så man let kan fokusere på præcis det man lige står og skal have hjælp til. Så hvis du f.eks. vil vide, hvordan man lejer en håndværker kan du nøjes med at se den video, der omhandler lige præcis dette emne. 

Vi har 10 videoer i alt, og du kan se dem alle direkte via dette link.

 

Feedback

Vi arbejder konstant på at forbedre flexicu konceptet så lad os meget gerne høre, hvis du har ris eller ros.

  

Team flexicu

 

Book en kvalificeret vikar nu!
Vil du vide mere eller booke en vikar så ring eller skriv til os nu. Vi sidder klar.
Kontakt os
71 74 77 97
Nyheder
15 okt 2018
Vikarbureauer – sikke en vækst i vikarer!
Vi har i flexicu kigget lidt nærmere på vikarbranchen, brug af vikarer og tallene bag. Læs med her og find ud af om brugen af vikarbureauer og vikarer er højere end før finanskrisen
17 maj 2018
Er flexicu fremtidens vikarbureau?
Vi bliver ofte spurgt, hvorvidt vi anser os selv for værende et vikarbureau. Selv om vi har visse ligheder med et vikarbureau, kan vi dog på ingen måde sammenlignes med et traditionelt vikarbureau. Til gengæld mener vi, at det er mere nærliggende at kalde os fremtidens vikarbureau. Læs videre og find ud af hvorfor.
17 maj 2018
Øget fleksibilitet hos selvstændige
Nyt firma skaber øget fleksibilitet hos selvstændige i Smørum, Ballerup og omegn
Flexicu - fremtidens vikarbureau
Flexicu er den nye udfordrer til vikarbureauer forstået på den måde, at vi vil gøre alle virksomheder til et vikarbureau og alle medarbejdere til en vikar. Det lyder måske slemt, men det er det faktisk ikke. Læs mere om idéen i en af vores mange artikler om vikarbranchen og vikarbureauer, eller kontakt os på telefon eller email.