MENU
17 maj 2018

Øget fleksibilitet hos selvstændige

Nyt firma skaber øget fleksibilitet hos selvstændige i Smørum, Ballerup og omegn

Flexicu er Danmarks eneste platform, hvor virksomheder kan dele deres fastansatte arbejdskraft med hinanden og det er blevet taget godt imod i lokalområdet.

Flexicu er en platform hvor virksomheder kan ind- og udleje medarbejdere når der er behov. Konceptet er at en virksomhed kan lægge deres fastansatte medarbejdere ud i portalen, i den periode som de kan lejes. En anden virksomhed lejer medarbejderen i den angivne periode, hvorved lønomkostningerne til den udlejede medarbejder dækkes af den indlejende virksomhed.

En situation, som gør at en medarbejder med overskudskapacitet anvendes i en virksomhed, som har brug for ekstra kapacitet i en periode. Win-win. Portalen er i drift og rummer bl.a. tømrere, elektrikere, lagermedarbejdere og smede til både ind- og udleje i skiftende perioder henover sommeren. 

Virksomhederne oplever, at de kan tage flere opgaver ind fordi deres arbejdsstyrke i perioder kan suppleres med indlejede medarbejdere fra andre virksomheder, så de ikke mister opgaven. Samtidig giver det god værdi at udnytte medarbejderne, så de ikke skal ”feje gulve” når der ikke er nok gang i butikken i perioder… Kvaliteten af medarbejdere i portalen er bedre end ved brug af vikarer, idet det er medarbejdere deres virksomhed gerne vil holde på, men ikke kan udfylde deres timer i en periode. 

Så lad os begynde at tænke på en ny måde, ind- og udleje af vores alles medarbejdere.

Hvad siger i til det – skal vi deles om arbejdet?

Book en kvalificeret vikar nu!
Vil du vide mere eller booke en vikar så ring eller skriv til os nu. Vi sidder klar.
Kontakt os
71 74 77 97
Nyheder
15 okt 2018
Vikarbureauer – sikke en vækst i vikarer!
Vi har i flexicu kigget lidt nærmere på vikarbranchen, brug af vikarer og tallene bag. Læs med her og find ud af om brugen af vikarbureauer og vikarer er højere end før finanskrisen
17 maj 2018
Er flexicu fremtidens vikarbureau?
Vi bliver ofte spurgt, hvorvidt vi anser os selv for værende et vikarbureau. Selv om vi har visse ligheder med et vikarbureau, kan vi dog på ingen måde sammenlignes med et traditionelt vikarbureau. Til gengæld mener vi, at det er mere nærliggende at kalde os fremtidens vikarbureau. Læs videre og find ud af hvorfor.
17 maj 2018
Øget fleksibilitet hos selvstændige
Nyt firma skaber øget fleksibilitet hos selvstændige i Smørum, Ballerup og omegn
Flexicu - fremtidens vikarbureau
Flexicu er den nye udfordrer til vikarbureauer forstået på den måde, at vi vil gøre alle virksomheder til et vikarbureau og alle medarbejdere til en vikar. Det lyder måske slemt, men det er det faktisk ikke. Læs mere om idéen i en af vores mange artikler om vikarbranchen og vikarbureauer, eller kontakt os på telefon eller email.