MENU

Lagermedarbejder

Nedenfor ser du de lagermedarbejdere som du kan leje lige nu. Hvis du ikke finder det du søger så kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde en lager vikar

- Klik her og book en lagermedarbejder online nu

- Skriv en mail til os med emnefeltet "lagermedarbejder"

- Ring til os på 71 74 77 97 og lad os hjælpe dig med at leje en lagermedarbejder

 

 

Antal: 1

Område: Region Sjælland

Kompetencer: Farligt gods, Kørekort, Pluk og Pak, Truck A, Truck B, Truck - Stabler, Voice pick

 

Antal: 1

Område: Region Sjælland

Kompetencer: Lettere produktion, Ompakning, Pluk og Pak

 

Antal: 1

Område: Region Sjælland

Kompetencer: Container tømning, Lettere produktion, Ompakning, Tungt arbejde

 

 

Flexicu er ikke et vikarbureau!

I flexicu tænker vi på en helt ny måde. Man kan derfor ikke rigtig finde en kategori, der passer ordentligt til vores koncept. I virkeligheden prøver vi at gøre alle virksomheder til et vikarbureau uden selv at være et vikarbureau.

 

Hvis jeg lejer en lagermedarbejder hos jer er det så en vikar?

Når du lejer en lagermedarbejder gennem flexicu så er der ikke tale om en lager vikar, men derimod en lagermedarbejder ansat i en anden lagervirksomhed. Her udfører hun/han dagligt forskellige former for lagerarbejde, og det vil derfor være kvalificeret arbejdskraft du lejer.

 

Hvor meget koster leje af en lagermedarbejder?

Den præcise pris afhænger af efterspørgsmål og udbud fordi det er lagervirksomhederne selv, der vurderer, hvor meget den enkelte lagermedarbejder skal lejes ud for. I perioder, hvor der er mange ledige lager job vil prisen formentlig være relativ høj, og i perioder med få lager job vil prisen formentlig være lav. Vi tager dog altid et meget lavt servicegebyr på kun 2,5% for at stille vores platform til rådighed.

 

Jeg vil gerne leje en lager vikar – hvad gør jeg?

Du kan booke en lager vikar på 3 måder. Book online direkte gennem portalen, skriv en mail til os, eller ring til os på 71 74 77 97.

 

Hvordan kan jeg udleje en lagermedarbejder?

Du kan udleje en lagermedarbejder gennem vores portal. Først opretter du den relevante lagermedarbejder i portalen inklusiv den form for lagerarbejde han/hun udfører. Herefter lægger du lagermedarbejderen til udlejning så andre lager firmaer kan søge på din lagermedarbejder. I den forbindelse angiver du perioden og pris. Hvis det giver problemer er du altid meget velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller skrive.

 

Hvordan søger jeg en lagermedarbejder?

En lagermedarbejder søges på forskellige måder. Det er lettest at kigge på vores hjemmeside for at se, hvor mange lagermedarbejdere, der er til rådighed, og hvorhenne i landet de ledige lagermedarbejdere findes lige nu. For at finde den fulde information om den type af lager job lagermedarbejderen udfører samt priser og præcise rådighedsperiode kan du oprette dig i vores portal. Dette tager maksimum et par minutter, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis det giver problemer.

Hvis du ikke kan finde det du lige står og mangler så kontakt os meget gerne. Vi har kontakt til mange firmaer, der udfører lagerarbejde, og vi kan derfor højest sandsynligt hjælpe dig med kort varsel.

 

Hvornår giver det mening at bruge en lagermedarbejder gennem jer?

Det afhænger af det specifikke lager firma, men flexicu er skabt på en måde så det er brugerne selv, der skaber markedet. For nogle lager firmaer vil det være naturligt at leje en lagermedarbejder en enkelt dag, mens det for andre vil være flere uger eller måneder af gangen, der er det mest naturlige. Vores håb er, at det med tiden bliver mindre og mindre nødvendigt at bruge en lager vikar fordi lager firmaerne bruger deres egne ansatte som en slags lager vikar, og på den måde undgår konstante hyringer/fyringer af deres lagermedarbejdere.

 

Bør jeg overveje at udleje en lagermedarbejder?

Hvis du står i den situation at du potentielt skal fyre nogle lagermedarbejdere så mener vi du bør give det en chance at tilbyde nogle af disse medarbejdere som en lager vikar. Det afhænger selvfølgelig for det enkelte lager firma, men det er vigtigt, at man gør sig klart, hvor længe man kan undvære den enkelte lagermedarbejder uden, at man selv pludselig har brug for en lager vikar. Baggrunden for dette er bl.a., at det lejende lager firma jo netop bruger en lagermedarbejder gennem flexicu for at undgå selv at skulle bruge en lager vikar.

 

Husk du altid kan kontakte os!

Hvis du af den eller anden grund løber ind i problemer eller spørgsmål så husk at du altid kan kontakte os. Vi svarer døgnet rundt.

 

Book en kvalificeret medarbejder nu!
Vil du vide mere eller booke en medarbejder så ring eller skriv til os nu. Vi sidder klar.
Kontakt os
71 74 77 97
Nyheder
20 apr 2018
Beskæftigelsen er på sit højeste siden finanskrisens start – men hvad med produktiviteten?
Mediebilledet har i den seneste tid været præget af nyheden om at beskæftigelsen er på sit højeste, siden finanskrisens start. Det er et udtryk for at der er gang i hjulene i den danske økonomi – en god nyhed. Hvad med produktiviteten? Får vi egentlig nok ud af de kvalificerede medarbejdere vi ansætter, og hvad med alle de vikarer vi bruger? Giver hvert input til virksomhederne et tilstrækkeligt output?
11 apr 2018
Lej en håndværker gennem flexicu
Lej en håndværker gennem flexicu i april
29 jan 2018
Industri og Håndværk
Elektriker, Lager, Maskinfører, Smed, Tømrer
Arbejdsmarkedet bliver digitalt - vil du med?
Den nye automatisering giver arbejdsgivere og ansatte mulighed for en helt ny dansk Flexicurity-model. Vi kalder den flexicu.