MENU

Lagermedarbejder

Nedenfor ser du de lagermedarbejdere som du kan leje lige nu. Hvis du ikke finder det du søger så kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde en lager vikar

- Klik her og book en lagermedarbejder online nu

- Skriv en mail til os med emnefeltet "lagermedarbejder"

- Ring til os på 71 74 77 97 og lad os hjælpe dig med at leje en lagermedarbejder

 

 

Antal: 1

Område: Region Sjælland og Hovedstaden

Kompetencer:  Container tømning, Kørekort, Lettere produktion, Ompakning, Pluk og Pak, Truck A, Truck - Stabler

 

Antal: 1

Område: Region Sjælland og Hovedstaden

Kompetencer: Container tømning, Kørekort, Ompakning, Pluk og Pak, Truck A, Truck - Stabler, Tungt arbejde

 

Antal: 1

Område: Region Sjælland og Hovedstaden

Kompetencer: Lettere produktion, Ompakning

 

Lagermedarbejder 

 

Flexicu er ikke et vikarbureau!

I flexicu tænker vi på en helt ny måde. Man kan derfor ikke rigtig finde en kategori, der passer ordentligt til vores koncept. I virkeligheden prøver vi at gøre alle virksomheder til et vikarbureau uden selv at være et vikarbureau.

 

Hvis jeg lejer en lagermedarbejder hos jer er det så en vikar?

Når du lejer en lagermedarbejder gennem flexicu så er der ikke tale om en lager vikar, men derimod en lagermedarbejder ansat i en anden lagervirksomhed. Her udfører hun/han dagligt forskellige former for lagerarbejde, og det vil derfor være kvalificeret arbejdskraft du lejer.

 

Hvor meget koster leje af en lagermedarbejder?

Den præcise pris afhænger af efterspørgsmål og udbud fordi det er lagervirksomhederne selv, der vurderer, hvor meget den enkelte lagermedarbejder skal lejes ud for. I perioder, hvor der er mange ledige lager job vil prisen formentlig være relativ høj, og i perioder med få lager job vil prisen formentlig være lav. Vi tager dog altid et meget lavt servicegebyr på kun 2,5% for at stille vores platform til rådighed.

 

Jeg vil gerne leje en lager vikar – hvad gør jeg?

Du kan booke en lager vikar på 3 måder. Book online direkte gennem portalen, skriv en mail til os, eller ring til os på 71 74 77 97.

 

Hvordan kan jeg udleje en lagermedarbejder?

Du kan udleje en lagermedarbejder gennem vores portal. Først opretter du den relevante lagermedarbejder i portalen inklusiv den form for lagerarbejde han/hun udfører. Herefter lægger du lagermedarbejderen til udlejning så andre lager firmaer kan søge på din lagermedarbejder. I den forbindelse angiver du perioden og pris. Hvis det giver problemer er du altid meget velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller skrive.

 

Hvordan søger jeg en lagermedarbejder?

En lagermedarbejder søges på forskellige måder. Det er lettest at kigge på vores hjemmeside for at se, hvor mange lagermedarbejdere, der er til rådighed, og hvorhenne i landet de ledige lagermedarbejdere findes lige nu. For at finde den fulde information om den type af lager job lagermedarbejderen udfører samt priser og præcise rådighedsperiode kan du oprette dig i vores portal. Dette tager maksimum et par minutter, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis det giver problemer.

Hvis du ikke kan finde det du lige står og mangler så kontakt os meget gerne. Vi har kontakt til mange firmaer, der udfører lagerarbejde, og vi kan derfor højest sandsynligt hjælpe dig med kort varsel.

 

Hvornår giver det mening at bruge en lagermedarbejder gennem jer?

Det afhænger af det specifikke lager firma, men flexicu er skabt på en måde så det er brugerne selv, der skaber markedet. For nogle lager firmaer vil det være naturligt at leje en lagermedarbejder en enkelt dag, mens det for andre vil være flere uger eller måneder af gangen, der er det mest naturlige. Vores håb er, at det med tiden bliver mindre og mindre nødvendigt at bruge en lager vikar fordi lager firmaerne bruger deres egne ansatte som en slags lager vikar, og på den måde undgår konstante hyringer/fyringer af deres lagermedarbejdere.

 

Bør jeg overveje at udleje en lagermedarbejder?

Hvis du står i den situation at du potentielt skal fyre nogle lagermedarbejdere så mener vi du bør give det en chance at tilbyde nogle af disse medarbejdere som en lager vikar. Det afhænger selvfølgelig for det enkelte lager firma, men det er vigtigt, at man gør sig klart, hvor længe man kan undvære den enkelte lagermedarbejder uden, at man selv pludselig har brug for en lager vikar. Baggrunden for dette er bl.a., at det lejende lager firma jo netop bruger en lagermedarbejder gennem flexicu for at undgå selv at skulle bruge en lager vikar.

 

Husk du altid kan kontakte os!

Hvis du af den eller anden grund løber ind i problemer eller spørgsmål så husk at du altid kan kontakte os. Vi svarer døgnet rundt.

 

Book en kvalificeret vikar nu!
Vil du vide mere eller booke en vikar så ring eller skriv til os nu. Vi sidder klar.
Kontakt os
71 74 77 97
Nyheder
15 okt 2018
Vikarbureauer – sikke en vækst i vikarer!
Vi har i flexicu kigget lidt nærmere på vikarbranchen, brug af vikarer og tallene bag. Læs med her og find ud af om brugen af vikarbureauer og vikarer er højere end før finanskrisen
17 maj 2018
Er flexicu fremtidens vikarbureau?
Vi bliver ofte spurgt, hvorvidt vi anser os selv for værende et vikarbureau. Selv om vi har visse ligheder med et vikarbureau, kan vi dog på ingen måde sammenlignes med et traditionelt vikarbureau. Til gengæld mener vi, at det er mere nærliggende at kalde os fremtidens vikarbureau. Læs videre og find ud af hvorfor.
17 maj 2018
Øget fleksibilitet hos selvstændige
Nyt firma skaber øget fleksibilitet hos selvstændige i Smørum, Ballerup og omegn
Flexicu - fremtidens vikarbureau
Flexicu er den nye udfordrer til vikarbureauer forstået på den måde, at vi vil gøre alle virksomheder til et vikarbureau og alle medarbejdere til en vikar. Det lyder måske slemt, men det er det faktisk ikke. Læs mere om idéen i en af vores mange artikler om vikarbranchen og vikarbureauer, eller kontakt os på telefon eller email.