MENU

Jurist

Nedenfor har vi angivet, hvilke jurister du kan leje i dag. Kontakt os, hvis du ikke finder det du søger, og så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

- Klik her og book en jurist online nu

- Skriv en mail til os med emnefeltet "jurist"

- Ring til os på 71 74 77 97 og lad os hjælpe dig med at leje en jurist

 

Antal: 1

Område: Region Hovedstaden og Sjælland

Kompetencer: Ansættelsesret, Erstatningsret, Forsikringsret, Jurist, Selskabsret

Beskrivelse: 10 års  erfaring inden for ansættelsesret,  erstatningsret og selskabsret. Kan lejes for korte perioder til f.eks. gennemgang af en eller flere ansættelseskontrakter, oprettelser af ApS eller A/S eller til at køre en erstatningssag.

 

Book en kvalificeret vikar nu!
Vil du vide mere eller booke en vikar så ring eller skriv til os nu. Vi sidder klar.
Kontakt os
71 74 77 97
Nyheder
15 okt 2018
Vikarbureauer – sikke en vækst i vikarer!
Vi har i flexicu kigget lidt nærmere på vikarbranchen, brug af vikarer og tallene bag. Læs med her og find ud af om brugen af vikarbureauer og vikarer er højere end før finanskrisen
17 maj 2018
Er flexicu fremtidens vikarbureau?
Vi bliver ofte spurgt, hvorvidt vi anser os selv for værende et vikarbureau. Selv om vi har visse ligheder med et vikarbureau, kan vi dog på ingen måde sammenlignes med et traditionelt vikarbureau. Til gengæld mener vi, at det er mere nærliggende at kalde os fremtidens vikarbureau. Læs videre og find ud af hvorfor.
17 maj 2018
Øget fleksibilitet hos selvstændige
Nyt firma skaber øget fleksibilitet hos selvstændige i Smørum, Ballerup og omegn
Flexicu - fremtidens vikarbureau
Flexicu er den nye udfordrer til vikarbureauer forstået på den måde, at vi vil gøre alle virksomheder til et vikarbureau og alle medarbejdere til en vikar. Det lyder måske slemt, men det er det faktisk ikke. Læs mere om idéen i en af vores mange artikler om vikarbranchen og vikarbureauer, eller kontakt os på telefon eller email.