MENU

Sådan kommer du i gang med flexicu

Det tager kun 3 minutter at komme i gang med flexicu

1) opret dit firma

2) tilføj dine arbejdsområder

3) lej eller udlej medarbejdere

 

Kom i gang nu, eller se en af vores 30 sekunders how-to-videoer nedenfor.

 

 

Video 1 - Sådan opretter du dit tømrer-, lager- eller et helt 3. type firma: 

Hvilken type firma du opretter er i første omgang ikke vigtigt. Du behøver kun dit cvr-nummer og dine adresseoplysninger for at kunne komme i gang.

 

 

Video 2 - Sådan opretter du et arbejdsområde inden for tømrer-, lager- eller et helt 3. type arbejdsområde:

For at komme i gang med at bruge flexicu skal du oplyse inden for hvilke arbejdsområder du gerne vil benytte flexicu. Jo større dit firma er, jo flere arbejdsområder vil det potentielt give mening at oprette.

Hvis du i dit firma har f.eks. både tømrere, elektrikere og lagermedarbejdere så vil det give mening at oprette alle områder.

Grunden til at vi beder firmaerne om at oprette specifikke arbejdsområder er, at det hjælper os med at sikre, at gældende lovgivning og overenskomster bliver overholdt.  

 

 

Video 3 - Sådan lejer du en tømrer, lagermedarbejder eller en helt 3. type medarbejder: 

Som nævnt ovenfor og andre steder på vores hjemmeside vil vi gerne sikre at lovgivning og overenskomster bliver overholdt, og at man ikke deltager i løndumpning ved at bruge flexicu. Derfor kan man ikke leje eller udleje en medarbejder før man har oprettet det arbejdsområde som medarbejderen opererer inden for.

Hvis du vil leje en tømrer skal du derfor oprette arbejdsområdet tømrer, og ligeledes skal du oprette arbejdsområdet lager, hvis du vil leje en lagermedarbejder. Når du har oprettet det arbejdsområde du er interesseret i vil du kunne leje en medarbejder som vist i videoen. 

 

Video 4 - Sådan opretter du en tømrer, lagermedarbejder eller en helt 3. type medarbejder:

Du kan oprette en medarbejder (til udlejning) inden for alle de arbejdsområder du har oprettet. Hvis du f.eks. har oprettet arbejdsområdet tømrer kan du oprette en tømrer, og hvis du har oprettet arbejdsområdet lager kan du oprette en lagermedarbejder.

Når du opretter f.eks. en tømrer eller lagermedarbejder kan du vælge de kompetencer den enkelte medarbejder har. Du er også velkommen til at give en kort beskrivelse af medarbejderen.

Hvis du mangler en kompetence så kontakt os, og så opretter vi den med det samme.

 

Video 5 - Sådan udlejer du en tømrer, lagermedarbejder eller en helt 3. type medarbejder:

Når en tømrer, lagermedarbejder eller en helt 3. type medarbejder er oprettet kan du udleje ham/hende. 

Under medarbejdere kan du se kostprisen på din medarbejder (som er timeprisen x sociale omkostninger), men om du vil udleje medarbejderen til under eller over kostprisen bestemmer du selv. 

Hvis du vil udleje f.eks. en tømrer eller lagermedarbejder eller noget helt 3. skal du også huske at tage højde for i hvilke kommuner den enkelte medarbejder kan arbejde. Dette kan sagtens være forskelligt fra person til person, og det behøver ikke nødvendigvis at være samme kommune som den medarbejderen arbejder i til dagligt. 

 

 

Video 6 - Sådan opretter du en ekstra lokation:

Hvis dit firma har mere end en lokation kan du oprette en ekstra lokation. Dine oprettede arbejdsområder vil være ens på alle lokationer.

 

Video 7 - Sådan opretter du en admin til din lokation: 

Hvis du har brug for en specifik administrator på en af dine lokationer kan du oprette en under "indstillinger" og derefter "brugere".

 

Video 8 - Sådan ser du din faktureringsrapport efter udleje af en medarbejder: 

Når lejeforholdet af f.eks. en tømrer eller lagermedarbejder er afsluttet, har du under "rapport" et overblik over, hvilket firma du kan faktuere, samt hvor meget du kan fakturere det. Du kan vælge at printe dette faktureringsgrundlag. Når du har noteret de oplysninger du har brug for kan du bogføre det, så du ved at faktureringen er sket.  

 

Video 9 - Sådan ser du rating'en på din medarbejder: 

 

Under dine medarbejdere kan du se, hvilken rating de har samt se eventuelle kommentarer, der er givet om dem fra den lejende part.

 

Video 10 - Sådan rater du en medarbejder:

Når lejeforholdet af f.eks. en tømrer, en lagermedarbejder eller en helt 3. type medarbejder er afsluttet, kan du som lejer give medarbejderen en rating. Man har også mulighed for at give en kort kommentar, og dette er et krav, hvis ratingen er under 3. 

Book en kvalificeret vikar nu!
Vil du vide mere eller booke en vikar så ring eller skriv til os nu. Vi sidder klar.
Kontakt os
71 74 77 97
Nyheder
15 okt 2018
Vikarbureauer – sikke en vækst i vikarer!
Vi har i flexicu kigget lidt nærmere på vikarbranchen, brug af vikarer og tallene bag. Læs med her og find ud af om brugen af vikarbureauer og vikarer er højere end før finanskrisen
17 maj 2018
Er flexicu fremtidens vikarbureau?
Vi bliver ofte spurgt, hvorvidt vi anser os selv for værende et vikarbureau. Selv om vi har visse ligheder med et vikarbureau, kan vi dog på ingen måde sammenlignes med et traditionelt vikarbureau. Til gengæld mener vi, at det er mere nærliggende at kalde os fremtidens vikarbureau. Læs videre og find ud af hvorfor.
17 maj 2018
Øget fleksibilitet hos selvstændige
Nyt firma skaber øget fleksibilitet hos selvstændige i Smørum, Ballerup og omegn
Flexicu - fremtidens vikarbureau
Flexicu er den nye udfordrer til vikarbureauer forstået på den måde, at vi vil gøre alle virksomheder til et vikarbureau og alle medarbejdere til en vikar. Det lyder måske slemt, men det er det faktisk ikke. Læs mere om idéen i en af vores mange artikler om vikarbranchen og vikarbureauer, eller kontakt os på telefon eller email.